Havreflarn

Jeg vet ikke hva det er med meg å lage ting på kvelden når det har blitt mørkt. Som dere kan se er bildene utrolig crappy igjen, og jeg beklager atter en gang. Anyways, i kveld har jeg laget havreflarn, siden jeg tenkte at det var fint å ta med seg ned til Gjøvik på søndag, men ettersom at jeg antagelig bommet litt med konsistensen på dem, lar jeg dem bli igjen hjemme. Jeg synes de ble alt for store og flate, litt usikker på hva jeg eventuellt skulle gjort annerledes. 

Havreflarn - ca 20 stk

  • 75 g smør
  • 100 g havregryn
  • 1 egg
  • 100 g sukker
  • 1 ts bakepulver 

Smelt smøret i en kjele og rør inn havregryn. 

Pisk egg og sukker til en lys og kremete eggedosis. Ha i havregrynsblandingen og bakepulver. Vend alt godt sammen og la det stå i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Fordel deigen utover bakepapirkledde stekebrett, med god avstand mellom hver kake. Stek på 175 grader midt i oven i 8-10 minutter. La kakene avkjøle på brettet før d har dem over på rist. 

Disse kjeksene er litt sprø samtidig som de er litt seige. Passer perfekt som en liten gave å gi bort lit for eksempel en veninne. 




 

2 kommentarer Skjul

SUNNIVA

06.03.2015 kl.20:54

nam, så godt! :)
Iselin Renée

07.03.2015 kl.15:09

det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

hits