Dårlig dag

I dag har jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg er i dritt humør og det påvirker tydeligvis litt de rundt meg også. 

Kjæresten min kom innom en kjapp tur i kveld, og det første jeg sa til ham da han kom opp trappen var 'Kan du ikke bare dra..?'. Likevel gikk han rett bort til sofaen og satte seg ved siden av meg, noe jeg egentlig satte veldig stor pris på uten å tenke over det akkuratt der og da. For jeg satt nemmelig å ventet på at det skulle bli min tur i Ikeas kundechat. Er det mulig? Jeg satte meg først i chat kø klokka to og da var jeg nummer 16 i køen, etter to timer venting var jeg nummer 9 og ga opp. Bedre å dra til mormor å drikke kaffe og spise kaker, tenkte jeg. Men la oss si det sånn; det var det ikke. Humøret mitt ødela kaffebesøket, og jeg dro hjem ganske fort og stilte meg i ny kø, igjen som nummer 16. Når klokka var halv 7 var jeg nummer 4, men da tror jeg at de har stengt chatten for ingenting bevegde seg den neste halvtimen. Så jeg stengte chatten igjen. Bedre lykke i morgen!

Kjæresten min fikk en kopp kaffe og vi ble sittende å se på at Rosenborg scoret mål etter mål. La oss si det sånn at han dro like etter at kaffe koppen var drukket opp, for jeg tror at han skjønte at humøret mitt ikke var til å kurere. Jeg fulgte ham til døra og det siste han sier er 'Ikke vær så negativ' med et stort smil. Jeg fikk veldig dårlig samvittighet etter at han dro, så jeg sa unnskyld for at jeg oppførte meg som en skikkelig bitch. 

De siste timene har jeg prøvd å lette på humøret med litt shopping til to kommende konfirmasjoner, og i tillegg hatt store inntak av te. Jeg håper virkelig at humøret blir bedre i morgen, for å gå rundt å være potte sur hele dagen er ikke gøy. Nå står en film for tur, før jeg skal grave meg godt ned under dynen. 

Bildene er fra tidligere i dag og ser i grunnen mer glade ut enn humøret mitt. 

2 kommentarer Skjul

Gabrielle Crystal RoseBonniee

07.04.2015 kl.15:47

Lovely photos ♥ Nice post :))

Love from Slovakia ~
Iselin Renée

07.04.2015 kl.16:28

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits