Mitt største bomkjøp. Klesstativ selges.

Jeg har nettopp gjort tidenes bomkjøp! Planen var at jeg skulle kjøpe et klesstativ til skinnjakkene og noen av kjolene mine, slik at jeg skulle få bedre plass til kokkejakkene mine i klesskapet mitt. Men dette er jo kjempe svært! Jeg synes at det er fint, men det ble alt for stort til rommet mitt desverre. Her snakker vi om at stativet tar opp 1/4 av plassen på rommet mitt. Så nå selger jeg stativet. Det er helt nytt, og kom i dag. Jeg kan demontere stativet hvis noen ønsker å kjøpe det. Selv kjøpte jeg det for 298kr + frakt. Og kommer til å selge det for 250kr. Hvis det kan hentes så fort som mulig på Tessanden eller i Vågå. Det kan sikkert også hentes på Gjøvik, hvis kjæresten min er litt ekstra snill. 

Bredde: 117 cm
Dybde: 59 cm
Høyde: 148 cm
Maks belastning: 15 kg 

Stativet kan brukes både innen- og utendørs, det er enkelt å flytte, og har låsbare hjul. Ved interesse kan jeg kontaktes på liseduun@hotmail.com. #selges #klesstativ #ikea 

2 kommentarer Skjul

monomarit

15.04.2015 kl.15:55

Må le, du er ikke alene om å foreta deg diverse bomkjøp.

Et godt råd når det gjelder plassbesparende henge-stativ er å henge en ikke altfor stor stige opp i taket, bruk dekorkjetting i hvert hjørne og kroker, dermed har du et fleksibelt hengestativ som ikke tar gulvplass i det hele tatt :) :)

Eller bruk ei grein fra et tre, uten for mye bark eller insekter på :)
Lise Duun

15.04.2015 kl.16:25

monomarit: Jeg hadde jo helt glemt å måle om det ble plass til den i det hele tatt! Haha. Den ser jo veldig liten ut på bildet, på ikeas nettside D: Nå har jeg i alle fall lært!!

Skriv en ny kommentar

hits