New in

Først vil jeg minne dere på at jeg gir bort en liten goodiebag denne måneden. Du kan delta her frem til 1. mai! - 

Dagen min startet med å våkne med en halvtung hund på magen og en dyne som lå delvis på gulvet. Jeg har igjen hatt forferdelige mareritt, enda verre denne gangen, derfor har også tårene spruttet frem. Jeg tørker tårene og ser på klokka, den var 11. Igjen. Jeg finner meg et glass vann og skjekker mailen min. Dagen har vært utrolig slitsom og lang, med hele to turer til Vågå. Jeg hjelper til i en konfirmasjon som jeg har nevnt tidligere, så jeg måtte bli med for å se på serviettene som jeg har ansvaret med å brette. Det var i utgangspunktet helt greit siden jeg uansett hadde planer om å poste en pakke, og kjøpe blomster til den nye vasen som skulle komme i posten i dag. Tur nummer to var derimot ganske unødvendig, hvis jeg bare hadde husket resepten min før jeg dro hjemmefra første gangen. Men hvis jeg ikke hadde glemt den, hadde jeg sikkert ikke skrevet opp tre av søskenbarnene mine på handikap lagets lotteri liste heller. Angrer i grunnen på at jeg ikke støttet de med å melde på fler, men nå er det sikkert for sent.

Jeg har ikke peilig på hva som har vært så utrolig slitsomt i dag, men jeg regner med at det er alt maset og humøret til de rundt meg som har tatt på. Jeg får trøste meg med at jeg gjorde noe fornuftig i dag. Og at jeg snart skal gjøre noe godt for et vitig formål. Nå skal jeg drikke opp resten av fruktvannet mitt, og sove en times tid, før jeg igjen stresser med å få ut resten av klærne mine inn på finn og bazar

Her er vasen som kom i dag og rosene jeg kjøpte. Jeg tror den bli kjempe fin til lampen jeg har bestilt. Det kom også to lysestaker, men jeg har ikke lys til dem akkuratt nå. 

#konkurrane #lotteri #goodiebag #girbort #vase #utlodding #neglelakk 

6 kommentarer Skjul

Marie-Madelen Bekken

16.04.2015 kl.17:55

åhh for noen fine bilder <3
mediakaos

16.04.2015 kl.18:26

Så fin ! ;=)
Ingrid Marie

16.04.2015 kl.19:29

Så fint!:-)
Den lille Pandaen c:

17.04.2015 kl.02:18

hvordan lage fruktvann?
Lise Duun

17.04.2015 kl.12:40

PandaCat~: Du kutter opp frukt, legger oppi vannet og lar det ligge i kjøleskapet to timer :-) Veldig fint alternativ til brus egentlig :-)
Den lille Pandaen c:

17.04.2015 kl.14:45

Høres godt ut! I might try!

Skriv en ny kommentar

hits