Vinneren av månedens goodiebag

I dag har jeg hatt det utrolig travelt med konfirmasjons forberedelser, vi har holdt på hele kvelden, så nå er jeg veldig sliten. Men det er også utrolig deilig å vite at jeg er ferdig med å brette servietter og dekke bordet som har vært mine oppgaver frem til nå. Nå gjenstår det kun å lage et par kaker. Jeg har egentlig laget en kake ferdig, men den gikk rett i vask, så nå må jeg lage enda en. Men nå er det jo rød dag i morgen, og butikken er steng så jeg må være litt ekstra kreativ med ingrediensene jeg selv har i skapet. Det gjør meg ikke akkuratt mindre stresset. Det er litt betryggende å vite at jeg får låne ingredienser av mormor, hvis det er noe jeg mangler.

Det er egentlig ikke bare konfirmasjonen jeg har i tankene akkuratt nå, for på mandag drar jeg til Barcelona hvis jeg er frisk nok. Å pakke koffert er egentlig noe jeg trenger et par dager på, bare slik at jeg ikke glemmer noe som er ekstremt viktig. Men jeg får bare starte med å lage en liste i dag, så får jeg tenke videre i morgen på hva jeg skal pakke med. Kofferten bør være ferdig pakket innen søndag ettermiddag ettersom at vi kanskje drar tidlig på kvelden og overnatter på Gardemoen. Håper at jeg rekker alt og er frisk nok til å delta på turen.


Arkiv bilder.

Vinneren av månedens goodiebag er Den Sjenertes Hemmelighet! Gratulerer, jeg sender deg en mail i løpet av helgen. Ny konkurranse kommer i morgen, så stay tuned. 

3 kommentarer Skjul

Maria Saldias Olsen

01.05.2015 kl.00:34

Heisann du,

Jeg så at du hadde laget en header med helt enkel svart hvit skrift til Emilie Tonås. Jeg lurte på om du kunne laget make til meg (sånn header som wossa.blogg.no har)? Supert om du kunne gitt en beskjed på mail eller noe om du kunne :)
Lise Duun

01.05.2015 kl.00:38

Maria Saldias Olsen: Selvfølgelig kan jeg det! Lager en litt senere, så sender jeg den på mail :-) Størrelsen på header?
Rebecca Storaker

01.05.2015 kl.11:41

Heldig! Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits