Dagens planer

God morgen! Håper at dere har sovet langt bedre enn meg. Jeg skal i et møte i dag så jeg måtte være med pappa på jobb kvart over syv. Et helt unødvendig møte i mine øyne siden jeg alt har fått telefon om hva det egentlig gjelder, men det er noe som gjennomføres. Men på en annen side får jeg postet et par pakker like før møtet, så da er det i det minste gjort! Møtet starter først klokken 9, så jeg har en del tid å drepe uansett. Kanskje noen har lyst på en header av noe slag? 

Rundt klokken 12 skal jeg på kafé med en veninne, bare for å drepe den lange ventetiden til jeg skal til sentrum dyreklinikk avd Otta klokken 2. Charlie skal trekke melketennene sine i dag. Jeg gruer meg litt i forhold til inntaket hans av mat de neste dagene. Men det får vi ta som det kommer. Alt i alt er det er ikke noe spennende som skjer i dag, egentlig. Ikke engang én av mange ringerunder jeg må ta blir morsome. Jeg hater å snakke i telefon. 

Skal dere noe spennende i dag? .. eller har dere noen tips om hva jeg kan finne på mens jeg venter?

4 kommentarer Skjul

Iselin Renée

17.06.2015 kl.08:27

Så fint bilde av hunden :)
Monica Karin

17.06.2015 kl.12:04

Å så nydelig
Victoria isabell

17.06.2015 kl.14:34

lag gjerne header til meg om du vil :D har så lyst på noe med mer amerikansk tema :o suger til å lage selv og suger enda mer til å sette det inn men jeg får det kanskje til x) haha
Lise Duun

17.06.2015 kl.17:34

Freedom: Har du størrelser og slik? Kontakt meg på mail inne på m.no!

Skriv en ny kommentar

hits