Mine favoritter fra Glossybox

Inneholder annonselenker

 

De fleste har vel hørt om glossybox? Hvis ikke så er det det en eske fylt med fem ulike skjønnehetsprodukter i mindre størrelse som man får tilsendt for kun 179kr per måned. De sender ut både kjente, nye, store og små merkevarer i eskene. Hver måned har eskene ulike tema som produktene gjenspeiler. De tre siste het summer countdown, spring beauty fix og bold beauty. Hvis man abonnerer på seks esker med glossybox til 899kr, sparer man 175kr. Du kan spare hele 469kr, ved å kjøpe 12 måneders abonnement til 1679kr. Jeg synes at er en fin måte å skjemme seg bort på. Gi seg selv en liten overraskelse hver måned synes jeg vi alle fortjener! 

Du kan bestille din egen glossybox ved å trykke her

Selv har jeg ikke vært kjempe glad for produktene i mine første 6 esker, men likevel har jeg nå abonnert på seks nye. Jeg klarte rett og slett ikke la være! Det er slik at det er minst et produkt i hver eske som jeg blir helt forelsket i.  

 

 

 

Mine favoritter så langt har vært Kueshi Revitalizing face toner, Elisabeth Mott You're so fine liquid eyeliner med glitter, Naobay Moisturizing peeling, Kueshi Anti-cellulite lotion, Hawaiian Tropic Protective dry oil (fant den ikke igjen til bildet) og Relash Eyelash enhancer conditioner. Kueshi Revitalizing face toner og Kueshi Anti-cellulite lotion har helt fantastisk lukt! De er soleklare favoritter blant alle produktene jeg har fått tilsendt. Jeg har ikke prøvd anti-cellulite lotionen så veldig mye enda, så jeg vet ikke om den holder det den lover, men den skal gi intens fukt, bevare hudens elastisitet og ha en oppstrammende effekt. Face toneren forebygger skinnende hud samtidig som den gir fuktighet til tørre områder, mykgjør og balanserer huden med en frisk lukt. Absolutt en favoritt. Elisabeth Mott You're so fine liquid eyeliner er en svart eyeliner med glitter. Produktet gir et kult resultat og passer perfekt til fest. Naobay Moisturizing peeling har jeg prøvd kun en gang så jeg er heller ikke helt sikker på om dette holder som lovet, men det inneholder partilkler fra açaitreet som skal eksfoliere huden mens olivenolje, sheasmør og søt mandelolje skal gi en beroligende effekt. Den består av 98,8% natulige ingredienser som gir den et stort pluss! Relash Eyelash enhancer conditioner har jeg kun brukt i et par dager og lover effekt etter 2 til 3 måneder. Eyelash enhanceren vil stimulere vippenes naturlige vekstprosess, og vil gi lengre, fyldigere og sterkere vipper. Vippene skal bli 25% lenger og 85% tettere. 

Hvis disse produktene virker interessante kan du starte ditt eget abonnement ved å klikke her

 

3 kommentarer Skjul

Iselin Renée

19.06.2015 kl.07:47

De har jeg ikke prøvd før :)
Tanja Amanda Höglund Pettersen

19.06.2015 kl.16:06

Har hatt super lyst til å prøve glossybox før, men aldri blitt noe av. kanskje jeg burde unne meg selv litt godsaker. Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)
Lise Duun

19.06.2015 kl.20:55

Tanja Höglund Pettersen: Det anbefales på det sterkeste!

Skriv en ny kommentar

hits