Første dag på jobb

Vil først og fremst minne dere på at jeg la ut en ny goodiebag give away i går, og dere finner den her. Vil også nevne at jeg har lagt ut noen nye ting på finn.no som dere kan finne her.

I dag er min første dag på jobb siden april. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det selv enda, men det skal i alle fall bli godt å ha noe å drive med om dagen. Spesielt nå som kjæresten min har skaffet seg sommerjobb også. Jeg har blitt utplassert gjennom nav, for at jeg skal kunne komme meg inn i jobbsystemet igjen, og etterhvert fortsette som lærling. Butikken jeg skal jobbe på heter Vågå Bok & Leker, og er en liten butikk som selger alt fra servise, bøker, kontorrekvisiter og skjønnhetsprodukter. Jeg finner alltid noe jeg liker der inne, og har lett for å kjøpe et par ting nå og da, når jeg er innom. Hvordan det blir å jobbe der et par dager i uka blir spennende, mest for lommeboka sin del.


Arkiv bilder

Jeg starter ikke før klokken 9, så nå sitter jeg egentlig bare å venter med en lånt pc på jobben hos faren min. Og blogger. Planen er å gå herfra litt før slik at jeg får postet goodiebagen fra forrige måned, slik at det ikke drar ut for lenge før Oda Helene får pakken sin. Hun har en veldig søt blogg, og det er absolutt verdt å ta en titt innom!  

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits