Testing testing, en to

Vil først og fremst minne dere på månedens goodiebag give away som dere finner  her. Jeg har også fått lagt ut enda mer på finn.no. Dere finner alt ved å klikke her. De fleste prisene ligger på 50-800 kr. 

Jeg hadde egentlig planer om å komme med tidenes blogg innlegg i dag, men alt forsvant i det jeg skulle til å skrive noe. Muligvis på grunn av den forferdelige døgnrytmen min. Jeg har brukt mesteparten av dagen på å sove, selv om jeg fikk lagt meg i skikkelig tid i går. Det finnes ikke noe mer irriterende. Så hvis jeg faktisk klarer å komme på hva jeg skulle blogge om, kommer det sikkert i et innlegg siden..  

Til tross for en treg og dårlig dag har jeg fått testet sminkebørstene mine fra eBay, og jeg er positivt overasket over kvaliteten! Jeg har nå valgt å kaste 80% av rapunzel børstene, og erstatte dem med de nye fra eBay. De er ikke av verdens beste kvalitet, men i forhold til prisen er de super gode. Børstene jeg hadde fra før er ganske gamle og strie. Jeg har ikke hatt så veldig stor interesse av sminke før nå, og derfor har jeg heller ikke hatt ork til å kjøpe nye børster. Ehe. 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits