Hva jeg har gjort i det siste

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er at jeg har 'hatt det travelt'. Det startet med å jobbe 2-4 dager i uka på en lokal butikk som jeg alt har nevnt et par ganger på bloggen. Selv om jeg ikke hadde stort å blogge om fra hverdagen fra før, ble det ikke akkuratt mer å blogge om av å stå i en butikk å stirre tomt ut i lufta. - Missforstå meg rett; jeg elsker å jobbe. Å få stå i kassa og ekspedere kunder er ganske morsomt til tross for mine 'lidelser', men det er fortsatt ikke blogg materiale. 

Forrige helg var jeg på Trollrock i fire dager, og siden jeg la igjen kameraet hjemme har jeg ikke bilder å vise frem. Beklager! Jeg var uansett ute kun den første kvelden, og de to andre dagene jobbet jeg som frivillig på matservering. Noe mindre interessant å se bilder av burger pakking og potet fyll vil jeg tro? Men jeg hadde jeg det utrolig morsomt uansett! Hvem skulle tro at det skulle være morsomt å jobbe graits med kun ukjente tryner. - Anbefaler dere å dra dit til neste år, frivillig eller ei!

 

Denne helga har jeg og kjæresten min vært på hytta uten strøm, vann, internett og do. Ganske herlig å slippe unna alt maset både fra hjemme og mobilen egentlig. I tillegg var vi heldige med sol hele kvelden sånn at vi fikk grillet med søsteren og kusinen min. Planen var egentlig at vi skulle kose oss alene, men det var koselig med litt besøk likevel. Det kan lett bli litt for stille på slike steder når man er kun to. Kort fortalt endte det opp med at vi fikk i oss nok innabords som resulterte i en fin hilsen med en aldri så vakker tegning i hytteboka, og et uventet overnattingsbesøk på sofaen. Jeg våknet langt utpå dagen av at morfar og fetteren min presset rundballer ute på jordet, så det var på tide å stå opp, pakke og rydde etter oss.. Jeg var ikke hjemme før klokka fem, og jeg har skrevet dette innlegget omtrent tre ganger alt. Så nå gir jeg egentlig en blank F i hvordan alt er formulert. Nå skal jeg plassere meg langt under et pledd på sofaen med en tekopp og se på Suits. Bye.  

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits