Whoopsie daisy

Jeg ble nettopp ferdig med litt natt shopping som gikk bittelitt over styr. Det hele startet egentlig med at mormor snart har bursdag, og jeg har tenkt å lage en kake for å overraske henne. Når jeg først shopper om natta har jeg lett for å ta i ganske hardt, og jeg ente derfor opp med å handle fra hele fire nettsider for en sum på til sammen 5400kr. Altså.. ja. Noe av det er ting jeg virkelig har bruk for, men 80% er kanskje bare ræl i morgen tidlig. Jeg har kun en ting å si; whoopsie daisy. Gleder meg til å vise frem hva jeg har kjøpt though. 

Denne uka har jeg fullt opp med planer hver eneste dag, og det er utrolig godt å tenke på at jeg slipper å sitte forran pc-skjermen å kjede meg hele dagen. I morgen har jeg endelig ny medisin vurdering med DPS, og jeg håper at jeg får ny medsin slik at jeg slipper å bli kvalm/spy hver gang jeg spiser litt mat. Sykt lei av å gå rundt å være kvalm av tabletter. Dritten holder meg til og med oppe om nettene.

Torsdag, fredag og lørdag jobber jeg på Vågå Bok & Leker. Egentlig så gruer jeg meg litt til torsdag siden jeg skal være alene en times tid, men jeg overlever sikkert - hvis noen er i Vågå så stikk innom! Elsker å slå av en random prat. Usikker på om jeg kommer til å blogge de dagene siden jeg blir utrolig sliten av å jobbe. Jeg har ikke helt vendt meg til jobb livet igjen enda. Å starte opp igjen som kokkelærling vil bli hardt

Nå skal jeg prøve å holde meg våken resten av natta, slik at jeg kommer meg opp til klokka er 8. Vanligvis har jeg vært oppe mellom klokka 12-2 på grunn av lange netter etter spy angst (hvis man kan kalle det for det?), så dette kan bli spennende. Hvis noen vil ha en header av noe slag kan jeg lage det i natt! Holder meg nogenlunde aktiv på e-posten min liseduun@hotmail.com, ellers kan dere sikkert få tak i meg på facebook hvis dere adder meg som venn. Får ikke varsling hvis dere skriver til meg i chatten, alt havner i annet og der skjekker jeg skjeldent etter meldinger. 


Mitt første månebilde, tycks? Hadde ikke mer enn en crappy 18-200mm tilgjengelig, derfor er månen langt unna..

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits