Sneak peek

Jeg har som normalt minimalt å blogge om, så da kjører vi på med noe random preik som vil være forferdelig kjedelig for dere. Som foreksempel dette: På rommet mitt har jeg ti rammer, der syv av dem er fylt med papir bilder skrevet direkte ut på en slags kontor aktig skriver. Ugh, stygt. Derfor har jeg over lang tid vurdert å bestille skikkelige bilder til rammene, men det har aldri blitt noe av. Merkelig nok. Jeg har prøvd å fotografere den hyperaktive valpen min Anton opp til flere ganger, uten noe spesielt hell, derfor har jeg booket en lokal jente ved navnet Eirunn til å fotografere for meg. Det å fotografere denne tassen er nemmelig en to- til tremanns jobb! Hun har alt vært her en gang før for å fotografere begge, men ettersom at jeg ikke klarte å håndtere Anton så veldig bra, kom hun innom i dag for et nytt forsøk. Snakk om service!

Eirunn er en fantastisk søt jente med store potensialer innenfor fotografi og grafisk design. Du kan lese mer om henne og se noen av bildene hennes ved å klikke her

 

Jeg kommer til å legge ut bildene jeg får av Eirunn senere, enn så lenge kan dere se bildene jeg tok under shooten i dag.
Resten får dere ikke se før om et par uker!

2 kommentarer Skjul

Pardon

14.08.2015 kl.11:13

Du er flink til å ta bilder !:)
Madeleine

14.08.2015 kl.16:34

så søt da :D

Skriv en ny kommentar

hits