Blogging fra mobil

Først og fremst vil jeg minne dere på at dere må melde dere på månedens give away ved å klikke på kategorien konkurranser. Jeg får dessverre ikke linket til selve innlegget her og nå. Beklager det!

I går kveld var jeg og kjæresten min med et par fra familien hans på Brimi Sæter for å spise 'skråpå tå' meny. En fire-retters meny basert på lokal mat og gammeldags sæter kost. Utrolig spennende og god mat med flott bakgrunn! En opplevelse som anbefales på det sterkeste.

Til forrett fikk vi fiske suppe med ørret fra innsjøen som ligger et steinkast unna. Som 2. rett fikk vi økologisk salat fra Aukrust med nøtter og egen produsert rømme. Hovedretten var kvige og ølmarinert svin med soppsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og nypoteter. Vi fikk også 'skråpå tå' til både salaten og kjøttet. Skråpå tå er smeltet ost som man skraper av etterhvert som den smelter. Se bildet. Til dessert var det dekt opp et lite dessertbord med blant annet crème brulee med brunost, pavlova, semulepudding, sjokoladefondant, bærsuppe, og et par ting til.

Vi dro bokstavelig til seters for å spise oss fete.

I dag sitter jeg å slapper av hos svigers i Bøverdalen. - hva har dere gjort i helga?

En kommentar Skjul

laylow x 👀

16.08.2015 kl.15:06

Har selv ikke gjort en dritt i helga :O kos deg resten av dagen ♡

Skriv en ny kommentar

hits