Film/serie tips tas i mot med et stort takk

Atter en natt med minimalt med søvn. Begynner å bli lei av den konstante hodepinen, og verkende nakke. Jeg får jo aldri sovet når jeg skal!!

Ettersom jeg har sett det meste som er å se av skrekkfilmer og serier på Netflix, er jeg ute etter noe nytt å titte på de neste dagene fremover. Jeg har alt sett disse seriene; Breaking Bad, Pretty Little Liars, White Collar, 4400, Under The Dome, American Horror Story, Friends, Suits, Game of Thrones, Blue Mountain State, Orange is the New Black, Top Gear, Naruto, Pokémon, Hell's Kitchen, Tudors, Hemlock Grove, ..og så alt for mange til. Jeg har aldri hatt noe liv, som dere ser.

For øyeblikket gjør jeg minst mulig på mest mulig tid, og jeg har null og niks å blogge om. Det er ganske dødt rundt meg, og det gjør at jeg drømmer om å flytte vekk fra dette "hølet" omtrent hver dag som går. Det største som har skjedd i det siste er traktorrock, og det sier kanskje sitt?

Et par bilder på vei til svigers i Bøverdalen i dag. Hvis man ser vekk fra varmen så var det helt grei å sitte på i traktor hele veien dit!

2 kommentarer Skjul

lissreiseblogg

24.08.2015 kl.06:11

Har kommet med litt film og serietips på bloggen min, så hvis du vil og fremdeles trenger litt tips kan du ta en titt innom bloggen min ☺foruten om det kan jeg jo nevne filmen mama og the women in black ☺utav serier kan jeg anbefale robin hood ☺
Lise Duun

24.08.2015 kl.07:39

lissreiseblogg: Har sett mama, men kommerr til å titte nærmere på the women in black :-) Takk for tips!

Skriv en ny kommentar

hits