Ut på tur aldri sur

Tenkte at det var på tide å gi lyd fra seg igjen etter det lille raseri utbruddet mitt mot MovieMaker for noen dager siden. Enda ikke funnet ut av grunnen til error problemene, så hvis noen vet hva jeg må gjøre, skrik ut! Vurderer å kjøpe en ny pc, virkelig. - Grunnen til at jeg ikke har rørt bloggen har vært så mangt. Jeg er lat, hatt stor mangel på søvn og ellers er serie titting en stor del av livet mitt. Bare for å skylde på noe. 

På fredag hadde jeg og noen av søskenbarnene mine en liten sammenkomst med grilling ... etterfulgt av noe godt i glasset. Men det var utrolig koselig, og jeg skulle ønske at vi kunne gjøre noe slik oftere! Jeg hadde egentlig sett for meg at det kom til å bli ganske kleint, men ettersom jeg fikset maten slapp jeg unna den pinlige stillheten i starten. Jeg tok også ganske mange bilder, men legger ikke ut noe ettersom jeg ikke har hatt anledning til å spørre de andre om lov. Det tok ganske hardt av utpå kvelden, uten å forklare i detaljer.  - Og jeg som ikke hadde sovet natta før, var rimelig trøtt når vi stengte sjappa halv fem. Døgning før en fest anbefales absolutt ikke! 

Jeg fikk også prøvd ut Fujifilm Instax mini 8 i løpet av kvelden/natta, aaand I LOVE ITTTT!! Et av mine beste kjøp innen alternativ til speilrefleks, selv om det er ganske dyrt å drive med. Jeg prøvde å ta et par bilder av hundene i dagslys også som ikke ble noe særlig bra, men de jeg tok på festen var utrolig morsome og fine! I morgen drar jeg til Gjøvik på overnattingsbesøk hos kjæresten min. Selv om det ikke er mer enn en uke siden jeg så ham sist, blir det utrolig gøy å se ham igjen. Vi har alt planer om å spise sushi en av dagene, og det er noe av det beste jeg vet. Gleder meg sånn! Jeg drar videre til Oslo på tirsdag eller onsdag for å møte Eirunn. Aner ikke hva vi skal finne på, så hvis dere har noen forslag så skrik ut!

Jeg burde lagt meg for lenge siden, men all pakkingen og tv-tittingen har fått tiden til å løpe. God natt! 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits