Trenger du ny header?

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal starte å blogge igjen. Nå har endelig mitt nye kamera kommet inn døren, så kanskje er det håp denne gangen likevel. I første omgang stikker jeg i bunn og grunn innom for å si i fra om at jeg fortsatt selger headere! Jeg har hatt noen små oppdrag i det siste, og jeg synes at det er utrolig morsomt når folk velger å la meg fikle med bildene deres. Prisene varierer fra 25kr til 99kr, men de aller fleste koster rundt 50kr. Jeg har også mulighet for å ta betalt via nettbank, vipps eller mobilepay, så det vil være mulig for de aller fleste å bestille! 

Jeg gjør mitt aller beste for at dere skal bli fornøyd, derfor tilbyr jeg dere muligheten til å se på mens jeg lager selve headeren gjennom skjermdeling. Du kan se min skjerm, men jeg kan ikke se din. Da har du mulighet til å velge skrifttype, plasseringer, farger, osv. med en gang uten at jeg må sende filen til deg 10 ganger før du blir fornøyd. Jeg anbefaler dere å ha bilder tatt med speilreflekskamera som er minst 1200px brede. 

Hvis du ønsker kan jeg også tegne diverse ting som f.eks faner, kroner, sløyfer, rosetter, eller til og med etterligne signaturen din hvis du ønsker. Ta kontakt over melding gjennom blogg eller bruk konktaktskjemaet på hjemmesiden min, hvis du har spørsmål eller ønsker å legge inn en bestilling. 

Eksempler
 

 

En kommentar Skjul

Victoria Larsen

26.10.2016 kl.03:51

Wow! Utrolig flink du er :)

Skriv en ny kommentar

hits