New obsession?

"Å lese er som å tenke med en annens hode i stedet for sitt eget."  - Arthur Schopenhauer

Nå har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å lese bøker. Hyllene mine bugner av bøker, både skjønnlitteratur og faglitteratur. Og det triste er at mesteparten er ulest. Det var en av hobbyene mine mens jeg fremdeles gikk på barneskolen, men etter at jeg startet på ungdomsskolen begynte konsentrasjonen å bli betydelig mye dårligere. Derav sluttet jeg også å lese bøker. Muligens i forbindelse med at jeg fikk andre interesser, og etterhvert andre prioriteringer. Nå klarer jeg knapt å lese en side uten å bli distrahert, og jeg håper egentlig at det kun er viljen som er i veien for at jeg skal klare å ta opp leselysten igjen. Det er i det minste en sunnere hobby enn å se serier på Netflix hver eneste time av døgnet. 

I det siste har jeg hatt utrolig lyst til å lese Forbilde av Sophie Elise, men hvis jeg ikke klarer å lese mer enn en side er det heller ikke vits i å betale 350 kroner for den føler jeg. Til nå har jeg hørt utrolig mye bra om den, og så lenge boken er bra, burde det ikke være noe problem å pløye gjennom den i løpet av et par dager. Noen som har lest den som kan garantere meg at jeg vil mene at den er verdt det? Hvis ikke har jeg ekstremt mange leseeksemplar jeg har fått gjennom bokhandelen til moren min som jeg ikke har lest enda. Det er garantert noe som er verdt å lese av dem også! 

Før leste jeg Harry Potter bøkene, og hver gang jeg er i utlandet leser jeg en Jo Nesbø bok eller to på stranden. Noen gode bøker der ute jeg burde vite om? 

"So many books, so little time."  - Frank Zappa

4 kommentarer Skjul

Victoria

22.11.2016 kl.02:25

Åh, elsker sitaten først i innlegget!
Lise Duun,comment-115929521

22.11.2016 kl.03:11

Victoria: Jeg også! Det var for godt til at jeg kunne la være å ta det med (a)
vestfroken

23.11.2016 kl.22:41

Så fin blogg du har :) Vet ikke hvilke typer bøker du liker. Men jeg har lest endel bøker de siste månedene som jeg likte godt. Men er så ulikt hva man liker. Siste jeg leste ut var oppføgeren til "tilbake til tall oaks" som het mellom to verdener. Jeg syntes den var bra skrevet. Karakterer man blir glad i. Så greit å ha en mor på bokhandleren. :) Ha en fin kveld <3
Lise Duun

23.11.2016 kl.23:05

vestfroken: Jeg leser som sagt lite så jeg er litt usikker på hva jeg selv liker! Eneste jeg vet jeg liker er krim :-) Liker utrolig godt måten Jo Nesbø skriver på! Jeg tenkte å prøve meg på de to bøkene på bildet før jeg evt kjøper forbilde av Sophie Elise i alle fall :-) Tusen takk, du også <3

Skriv en ny kommentar

hits