Tilbakeblikk

Jeg endte opp med å bla gjennom noen gamle bilder på harddisken min i natt, og bestemte meg for å lage et lite innlegg med tilbakeblikk på de gode stundene i perioden 2013-2015. Det var på den tiden at ting begynte å gå skikkelig skeis, og det er egentlig ganske deilig å se at jeg hadde noen OK stunder til tross for psyken.


25. februar 2013, London. Det var første gang jeg dro til utlandet med venner, helt uten foreldre. Mye shopping, masse god mat, fotballkamp på Emirates Stadium og sightseeing. Jeg har et sterkt ønske om å dra tilbake til England, men denne gangen med bedre tid, bedre kamera og mere erfaring.


16. juli 2013, Rhodos. En liten throwback til den gangen da jeg faktisk kunne kalle meg selv brun. Noe sier meg at jeg burde ta litt solarium fremover for nå er jeg omtrent samme farge som bikinien på bildet. Savner egentlig blått hår, hvis vi alle kan se bort i fra at hårfargen ikke matchet brunfargen og at selve fargen hadde gått gjennom mye saltvann, klor og sol før bildet ble tatt. Kanskje jeg skal gå fra grå til blågrå eller isblå denne gangen? Hmm..


12. april 2014, Charlie. Vi fikk vår første hund Charlie. 


16. september 2014, Tesse. Vi gikk mye tur i nærområdet det året, og jeg fotograferte en god del natur. 


24. desember 2014, Charlies første jul. Første julen jeg klarte å ha det hyggelig. Vanligvis hater jeg julen over alt på jord.

8. januar 2015, Vaaghals. Opplæringskontoret Brimi-Kjøken dro til Oslo på kurs med bama, etterfulgt av besøk på Arnes nyåpnede restaurant Vaaghals. Dårlige bilder med mye iso støy, pytt pytt. 


17. mars 2015, Tessanden. En morsom dag nede ved brygga i den kalde vinterlufta. 


06. mai 2015, Barcelona. Opplæringskontoret Brimi-Kjøken dro til Barcelona, og her fikk vi oppleve sykt mye kult! Masse god mat på en rekke fine restauranter som Cal Pep, Los Caracoles og vi fikk prøvd ut fine dining på Gresca. Vi besøkte den kjente privatskolen Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, Mercat St. Joseph/La Boqueria og vi fikk sett kirken La Sagrada Familia. Vi besøkte også en liten ostefabrikk i Moià, og fikk oppleve vinsmaking og omvisning på Torres vingård. 


22. mai 2015, Anton. Jeg fikk min andre hund, Anton. 


10. oktober 2015, Hjemmesiden. Jeg opprettet hjemmesiden min, og hobbyen min ble plutselig mer seriøs. Mye endret seg både på godt og vondt. 

Burde jeg gjøre en liten etterfølger av 2016? 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits