2xu wuhu

I går kom den nye treningstightsen min i posten. Synes virkelig at det var på tide å bytte siden jeg har lagt på meg godt over 12 kilo på kort tid pga medisiner. Det er både flaut, surt og irriterende, men med ny tights, nytt treningsprogram og sunnere mat skal jeg klare å snu på det. Forhåpentligvis. Min nåværende tights er 2XU Elite MCS Compression Tights i gull, og jeg elsker den over alt på jord hvis man ser bort i fra at den er litt gjennomsiktig over baken. Eller den er veldig gjennomsiktig over baken, men det er kun pga de ekstra kiloene. Altså her snakker vi at hvem som helst kan se rumpesprekken min eller hvilken farge jeg har på trusa hvis jeg ikke har lange nok t-skjorter på meg. Men nå har jeg kjøpt ny, og kan bruke hvilken t-skjorte jeg vil!

Jeg kjøpte samme tights denne gangen også siden jeg er så utrolig fornøyd med dem, men denne gangen kjøpte jeg 2XU Elite MCS Compression Tights i sort. Tightsen har gradert kompresjon, gir god støtte til de store muskelgruppene, er lett, puster og transporterer svette raskt vekk fra huden. Den perfekte tightsen i mine øyne. Den sitter såpass godt at man slipper å dra den opp 20 ganger mens du løper på tredemølla, eller i naturen for den saks skyld. Og hva er vel bedre enn å "se bra ut" når man trener? Personlig øker motivasjonen min når jeg har på meg noe jeg føler meg vel i, og jeg føler at jeg yter bedre. 

Du kan kjøpe din egen 2XU tights her og her. Ellers har de et utrolig stort utvalg i andre merker på Gymgrossisten og Sportamore. Sportamore har fri frakt uansett sum, og Gymgrossisten har fri frakt over 500kr. Happy shopping!Beklager crappy bilder denne gangen, men det var ganske mørkt når jeg tok bildene. Regner uansett med at en tights ikke er så veldig interessant. Nå skal jeg prøve meg på noen yogaøvelser, selv om det å finne roen når man har denne krabaten løpende rundt beina er en prøvelse i seg selv. Hejdå!

En kommentar Skjul

Victoria Larsen

30.11.2016 kl.12:41

Åh, jeg elsker tightsen! :)

Skriv en ny kommentar

hits