På tide med ny header?

Long time no see.. Jeg stikker egentlig kun kjapt innom for å si at jeg fortsatt selger headere til blogg og lignende sider! Den siste tiden har jeg hatt utrolig stort fokus på å få opp hjemmesiden min igjen, derfor har jeg sagt nei til å lage headere de siste par månedene, men nå er jeg altså i gang igjen! Prisene varierer fra 25kr til 99kr, avhengig av hvor mye som skal gjøres, men de aller fleste koster rundt 50kr. Jeg har mulighet for å ta betalt via nettbank, vipps eller mobilepay, så det vil være mulig for de aller fleste å bestille! 

Jeg gjør mitt aller beste for at dere skal bli fornøyd, derfor tilbyr jeg dere muligheten til å se på mens jeg lager selve headeren gjennom skjermdeling. Da har du mulighet til å komme med ønsker underveis, velge skrifttype, plasseringer, farger, osv. med en gang uten at jeg må sende filen til deg 10 ganger før du blir fornøyd. Jeg anbefaler dere å ha bilder tatt med speilreflekskamera som er minst 2000px brede. 

Jeg kan også tegne diverse ting som f.eks faner, kroner, sløyfer, rosetter, eller til og med etterligne signaturen din hvis du ønsker. Ta kontakt over mail (liseduun@hotmail.com) eller bruk kontaktskjemaet på hjemmesiden min, hvis du har spørsmål eller ønsker å legge inn en bestilling. 

Her er noen simple headere jeg har lekt meg med tidligere (OBS: Disse er gamle, jeg er bare for lat til å legge opp nye eksempler):  

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits