Jeg lever.

Igjen har jeg rett og slett gitt en blank f' i å blogge. Egentlig har jeg hatt planer om å skrive litt om hvordan jeg har hatt det i Barcelona, hva jeg har kjøpt den siste tiden, og noen små updates på den personlige fronten. Men med den flaks som jeg har fikk jeg feber natten før jeg skulle dra hjem til kalde Norge. Heldigvis er det på vei til å bli bedre igjen nå, så jeg satser på at jeg er i bra nok form til å skrive noen innlegg de neste dagene. En bitte liten smakebit.. Hvis du lurer på hva noen av bildene er bør du følge med fremover. - Og jeg synes det var utrolig viktig å slenge med et stygt bilde av meg selv. Lenge leve indre skjønnhet! (Husk også goodiebag konkurransen min som avgjøres 31. mai. Finnes under kategorien konkurranser)

01.05.2015

Tidligere i dag laget jeg mitt eget lille hjemmespa med fotbad, ansiktsmaske og hårkur. Det var skikkelig deilig å kunne slappe helt av. Midt under fotbadet fikk jeg en telefon om at jeg måtte komme ned til grendahuset for å hjelpe til med noen konf. greier. Når jeg endelig kom hjem igjen fikk jeg laget første del av cake popsene til konfirmasjonen. Håper virkelig at det går slik jeg har tenkt, for jeg har absolutt ikke utstyr til å lage det skikkelig. Og jeg har heller ikke tid til å ødelegge flere kaker! I skrivende stund pakker jeg til Barcelona turen jeg har nevnt tidligere. Synes det er litt vanskelig å pakke klær, for jeg aner ikke hvilket vær det er der nede nå, og heller ikke hvilken type klær de andre drar med seg. Noen pakke tips? Jeg har virkelig bruk for det, sitter litt stuck i planleggingen! Litt bilder fra i dag. Stess hodet i egen person. Skal dere noe spennende neste uke?

Ikke le men..

.. se hva jeg har kjøpt til Charlie! Herregud, er det mulig. Vi skal i to konfirmasjoner i år, så vi fant ut at vi skulle prøve å kjøpe en liten dress kun for morroskyld. Jeg synes han ser ut som en ekte gentleman i den nye dressen sin. Dere finner dressen her, vi kjøpte den i small og som dere ser er den alt for stor, så nå må jeg bestille en ny i xs. Den finnes i størrelsene xs - xl.

Goodiebag konkurranse no.3

Ny måned, ny goodiebag konkurranse! Denne måneden har jeg puttet et par ekstra ting i esken, og jeg håper virkelig at dere vil like det. Esken inneholder: Grå mineral øyenskygge fra Marsk, langt smykke med bart, neglelakk fra Makeup Mekka i fargen svart, et kit med skinPerfection kremprøver fra L´oréal som holder til syv dager (eller 14 hvis du bruker en pakke over to dager), solbrillepose fra BikBok, beige armbånd, Mythic Oil krem og olje, neglelakk fra Teeez Cosmetics i fargen smooth og organisk leppepomade. For å delta må du: Legge igjen en kommentar i dette innlegget Skrive inn e-posten din i e-post feltet eller i kommentarfeltet (for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner!) Følge bloggen (valgfritt, men gir et ekstra 'lodd') Vinneren trekkes mellom 31. mai og 1. juni, og vil annonseres på bloggen. #konkurranse #giveaway #goodiebag #skjønnhetsprodukter #gratis #neglelakk #armbånd #øyenskygge #krem #glossybox
hits